Tuesday, December 21, 2021

Uppsatser om mångfald på arbetsplatsen

Uppsatser om mångfald på arbetsplatsen



Uppsatser om mångfald på arbetsplatsen av de nya lagarna är Age Discrimination Act of Civil Rights Act of and Americans with Disabilities Act of Luthans. I själva verket bestäms vikten av mångfald i arbetsmiljön av den kulturella mångfalden i det samtida samhället. Det finns många aspekter på att opartiskt hantera mångfald som chef och etablera rätt attityd i resten av avdelningen. Hämta mitt papper. Mångfaldsinitiativ på arbetsplatsen Mångfald på arbetsplatsen är något som visar vad ett företag står för och dess värderingar. Föreställ dig att du är en bilförsäljare; skulle du förhandla olika beroende på om dina köpare var färgade?





Våra fördelar



Inledning Varje individ skiljer sig på många sätt. Några exempel på skillnader mellan individer är ålder, kön, ras, etnicitet, religion, sexuell läggning och förmåga. Nuförtiden har mångfald på arbetsplatser börjat få stor uppmärksamhet och blivit en viktig fråga i näringslivet i takt med att mångfalden på arbetsplatsen har ökat. Eftersom skillnader ofta förknippas med diskriminering, partiskhet, orättvis behandling och konflikter, är hantering av mångfald i arbetsstyrkan en viktig uppgift för chefer idag. Att hantera mångfald på arbetsplatsen hänvisar till chefernas sätt att se till att anställda i organisationer som kommer från olika grupper inte utsätts för diskriminering UC Regents, Management kan mobilisera skillnaderna och likheterna i var och en av de uppsatser om mångfald på arbetsplatsen till förmån för både individer och organisationer Europeiska unionen, n.


Där mångfald förekommer? Generellt sett kan mångfald ses överallt. Mångfald kan ses i ett land, skolor, högskolor, politik, uppsatser om mångfald på arbetsplatsen, och multinationella företag eller till och med i köpcentra och på gatorna. I ett land, uppsatser om mångfald på arbetsplatsen, Medborgare består av människor med olika kön, ålder och etnicitet. Till exempel består USA av många etniska grupper som latinamerikaner, asiater, afroamerikaner och andra raser Kinicki och Williams. I skolor och högskolor finns det studenter från olika länder som har olika övertygelser och kulturer och talar olika modersmål. I politiken finns det ledare som predikar olika filosofier och förmedlar sina budskap i olika medier och kanaler.


Till exempel är Barack Obama demokrat medan John McCain är republikan Gibbs. I multinationella företag finns både manliga och kvinnliga anställda i olika åldersgrupper, uppsatser om mångfald på arbetsplatsen. I takt med att utbildningsnivån ökat och människor har blivit mer fördomsfria, är fler och fler nu villiga att acceptera, anpassa och tolerera skillnaderna hos varje individ. Framväxten av mångfald på arbetsplatsen. Den förändrade arbetsstyrkan demografiska när det gäller ålder, kön, etnicitet och utbildningsnivå är en av faktorerna som orsakade uppkomsten av mångfald på arbetsplatsen. Kvinnor utgjorde nu mer än hälften av alla högskolestudenter och ungefär hälften av alla läkar- och juridikstudenter luthans. Detta har ökat chanserna för kvinnor att bli sysselsatta på arbetsplatsen.


Angela Braly och och Patricia Woertz är det bästa exemplet på framgångsrik VD och koncernchef för Fortune-företag Cable News Network. Under de närmaste decennierna har många nya lagar och förordningar fastställts av regeringen i olika länder för att skydda individers rättigheter i anställningsmöjligheter. Exempel på de nya lagarna är Age Discrimination Act of Civil Rights Act och Americans with Disabilities Act of Luthans. Dessa lagar och förordningar förbjuder ålder och kön, diskriminering med fysiska funktionshinder samt rasism i anställning.


Många företag började ta uppsatser om mångfald på arbetsplatsen av denna fråga och vara mindre partisk och mer objektiv när du väljer anställda bland kandidater som söker ett visst jobb. Som ett resultat gynnas fler kvinnor, minoriteter och individer som har fysiska funktionshinder eftersom fler sysselsättningsmöjligheter ges till dem. Många organisationer har också insett vikten av mångfald i arbetsstyrkan eftersom det kan hjälpa organisationer att skapa konkurrensfördelar. Många stora företag nuförtiden som Coca Cola och Ford har olika arbetsstyrka. Organisationer som tillämpar en öppen policy i sin personalrekrytering oavsett ålder, uppsatser om mångfald på arbetsplatsen, kön och etnicitet är mer benägna att attrahera begåvade arbetare från olika kulturer, raser uppsatser om mångfald på arbetsplatsen kön.


Förmågan att utnyttja kreativitet och innovation ökade i takt med att olika arbetsstyrkor kan ge organisationen fler alternativ och strategier att välja i sin affärsstrategiska planering. Ändå bidrar det till att skapa en mer motståndskraftig och stark arbetskraft som kan möta ständiga förändringar. Dessutom har fler och fler företag nuförtiden börjat ta sig in på den internationella affärsarenan. Många företag har affärstransaktioner utomlands. direkta investeringar utomlands under to-perioden har ökat med cirka 36 procent Jackson, När dessa företag expanderar till andra länders marknader uppstår kulturell mångfald. Därför har många företag börjat främja mångfald inom organisationen innan de går in på de internationella marknaderna eftersom detta kommer att hjälpa anställda i organisationen att bli mer vana vid att arbeta med människor med olika kulturer, seder och sociala normer Europeiska unionen, n.


I takt med att företagens sociala ansvar ökade, började många företag oroa sig för sin företagsimage och sitt rykte. Därför, uppsatser om mångfald på arbetsplatsen, många sysselsättningsmöjligheter uppsatser om mångfald på arbetsplatsen tillhandahålls till kvinnor, minoriteter och individer med vissa fysiska funktionshinder för att skapa och bygga en sund företagsimage. Utmaningar med mångfald på arbetsplatsen Först och främst kommer stereotyper och fördomar att finnas eftersom vissa människor är etnocentrism, varvid de upplever att de är överlägsna de människor som skiljer sig från dem när det gäller land, kultur, språk, förmågor eller beteende Green et. De ser ofta andra människors olikheter som svagheter. Till exempel är vissa chefer partiska när det gäller att välja sökande till en ledig tjänst på grund av hudfärg, religion och kulturella skillnader.


De väljer medarbetare utifrån subjektiva värderingar istället för de sökandes kompetens och kvalitet. För det andra, uppsatser om mångfald på arbetsplatsen, mångfald på arbetsplatsen kan resultera i inharmonisk och ostödjande social atmosfär där minoritetens olika anställda kan uteslutas från kamratskap och sociala evenemang på kontoret. Till exempel de svarta som arbetar i ett företag som är vitdominerande, de kommer sannolikt att bojkottas. På en mångsidig arbetsplats kommer det att finnas många människor med olika personlighet, värderingar, attityder och erfarenhet. När anställda inte kan förena och acceptera dessa individuella skillnader uppstår konflikter. En mångsidig arbetsstyrka kan också leda till kommunikationsproblem. Människor med olika bakgrund kan tala olika språk, ha olika religion och kultur och ha olika värderingar och övertygelser.


Ett ord eller ett kroppsspråk som visar vänlighet kan ses som oartigt för andra grupper av människor. Allt detta orsakar konflikter. Frågan om arbete och familj är en annan utmaning för organisationen. Arbetande kvinnor kan ha svårt att hantera sin tid för arbete och familj. Detta resulterade i slutändan i hög frånvaro och hög omsättningshastighet. Detta kan hjälpa organisationen att bygga och skapa sin image som en organisation som uppmuntrar och främjar mångfald på arbetsplatsen. Detta kan bidra till att locka de olika grupperna att söka jobb i organisationen. I anställningsrekryteringen kan tester som är icke-bias i urvalet och utvärderingen av de olika arbetssökande användas för att undvika partiskhet Luthans, Uppsatser om mångfald på arbetsplatsen organisationen kan välja att använda jobbspecifika test istället för allmänna begåvnings- eller kunskapstester.


Detta test har gjort det möjligt för ledningen att identifiera om den sökande har den nödvändiga kompetensen för att passa jobbet väl utan att genomgå något kulturellt fördomstest. Organisationer kan också tillhandahålla mångfaldsutbildningar eller program för sina olika anställda, såsom medvetenhetsbyggande och kompetensbyggande utbildningar Luthans, En nyligen genomförd undersökning visade att mer än 70 procent av stora organisationer i Amerika har program för mångfaldshantering på plats medan ytterligare 16 procent utvecklar program eller har olika initiativ på divisionsnivå Bartol, et.


Ett brett använt tillvägagångssätt är mångfaldsbrädspel, som kräver att deltagarna svarar på frågor som rör områden som kön, ras, kulturella skillnader, åldersfrågor, sexuell läggning och funktionshinder. Organisationer som introducerar och främjar mångfald på arbetsplatser kan också använda mentorskap som ett medel för att främja mångfald på arbetsplatser Luthans, Uppsatser om mångfald på arbetsplatsen mentorprogram kan hjälpa organisationen att identifiera de färdigheter, intressen och ambitioner adepterna har och erbjuda känslomässigt stöd till adepterna.


Den ger också undervisning i specifika färdigheter och kunskaper som är avgörande för framgångsrika arbetsprestationer. Dessutom hjälper det adepterna att förstå organisationens oskrivna regler och hur man undviker att säga eller göra fel saker. Slutligen skapar det en miljö där misstag kan göras utan att förlora självförtroende. Idag har arbets- och familjefrågor fått stor uppmärksamhet i forskning och praktik som både mamma uppsatser om mångfald på arbetsplatsen pappa har jobb. Traditionellt tillgodosedes behoven hos familjen med dubbla karriärer genom alternativa arbetsscheman, som ger föräldrarna flexibilitet när det gäller att balansera kraven mellan hem och arbete. De vanligaste alternativen för arbetsschema är flextid, komprimerad arbetsvecka, arbetsdelning och distanspendling, luthans. Organisationer bör också uppmärksamma och erkänna de kulturella och religiösa högtiderna, de olika klädstilarna, kostrestriktioner och behoven hos personer med funktionshinder för att säkerställa mångfaldshanteringen bedrivs effektivt.


Slutsats Mångfald på arbetsplatsen har verkligen blivit en viktig fråga för företag idag. För att en organisation ska kunna konkurrera i dagens ständigt krävande affärsvärld är att bygga konkurrensfördelar ett element som organisationer inte har råd att förbise. Genom att uppmuntra mångfald på arbetsplatserna har organisationer en bättre position för att konkurrera på företagsmarknaden som har intensiv konkurrens eftersom mångfaldig arbetskraft kan tillhandahålla bättre lösningar och affärsstrategier till organisationerna.


Idag har affärstrenden förändrats; organisationer som inte kan nå förändringar och som arbetar med traditionella sätt kommer inte att kunna konkurrera och elimineras. Därför är det viktigt för organisationer att hantera den mångfaldiga arbetsstyrkan väl för att säkerställa organets produktivitet, prestanda och lönsamhet. Gratis uppsatser Ämnen Essay Checker Hire Writer Login. Gratis uppsatsprov Exempel Arbetsplatsmångfald. Workplace Diversity 3 mars Anställ verifierad skribent. Exempel på uppsats om mångfald på arbetsplatsen. Hur man citerar Workplace Diversity essay Välj citera format: APA MLA Harvard Chicago ASA IEEE AMA. Mångfald på arbetsplatsen.


Relaterade uppsatser. Mångfald på arbetsplatsen Uppsatser om mångfald på arbetsplatsen på arbetsplatsen Generationsmångfald på arbetsplatsen Mångfald och jämställdhet på arbetsplatsen Arbetsledare: Nyckeln till mångfald på arbetsplatsen Hantera kulturell mångfald på arbetsplatsen Definition av mångfald: mångfaldens utveckling Kulturell mångfald Uppsats Forskningsuppsats Kulturell mångfald Etik på arbetsplatsen Mobbning på arbetsplatsen Professionalism i Arbetsplats. Ett tidsbegränsat erbjudande! Spara tid på forskning och skrivande. Hämta mitt papper. Populära ämnen kön familj starbucks nutrition ledarskap kärlek tonåren mobiltelefon hiphop mänsklig.





food inc sammanfattningsuppsats



Omtanke är det huvudsakliga anpassningsbara tillvägagångssättet för att samla anständig sort i en förening. Utan klokt och medvetet utbyte och aktivitet för att utveckla en heltäckande domän, är all vitalitet och tillgångar som spenderas på att välja en blandad arbetsstyrka oändliga. Representanterna, så noggrant inskrivna, kommer att vara borta inom tre månader. Av vilken anledning gör […]. Föreställ dig att du är en bilförsäljare; skulle du förhandla olika beroende på om dina köpare var färgade? Ayres och Siegelman genomförde en studie som tyder på att säljare kommer att börja förhandla till en högre lön om deras köpare har en mörk hudton. I östra Asien fortsatte förhandlarna samma rasistiska partiskhet som […].


Mångfald på den moderna arbetsplatsen hänvisar till variationen i både skillnader i arbetsuppgifter och anställda, så effektiviteten hos ledningen är definitivt viktig för att kontrollera och balansera verksamheten och teamarbetet. Som framtida chef tycker jag att det krävs och är utmanande att bli inte bara en bra utan också en effektiv chef med etiska egenskaper, […]. Tyvärr måste människor fortfarande utbilda sina anställda i många frågor på arbetsplatsen, men ännu viktigare, om hur man kan bekämpa mångfald mellan könen. Kvinnor har tagit stormsteg från de dagar då kvinnor inte ens ansågs arbeta sida vid sida med en […].


Att implementera kulturell mångfald på arbetsplatsen är viktigt av en mängd olika anledningar. Demografin för den amerikanska arbetskraften har förändrats dramatiskt under de senaste 50 åren. Den amerikanska arbetskraften dominerades huvudsakligen av vita män, men som […]. Mångfaldsinitiativ på arbetsplatsen Mångfald på arbetsplatsen är något som visar vad ett företag står för och dess värderingar. Det kan vara något som påverkar en organisation positivt eller negativt. I medelstora och större organisationer är mångfald något som nästan alltid finns, så det kan vara en mycket viktig fråga. Det finns så […]. Mångfald är konsten att tänka självständigt tillsammans eftersom livet skulle vara tråkigt om alla var likadana.


Dessutom är organisationen dedikerad till transparens och att sätta modiga mål och mål. Statistik indikerar att företaget i USA fram till året kommer att öka antalet kvinnor till inte mindre än 40 procent av sin arbetsstyrka och rekrytera inte mindre än 5, militärveteraner och makar. Internationellt kommer företaget att åstadkomma en könsbalanserad arbetskraft och säkerställa att andelen kvinnliga verkställande direktörer till 25 procent vid decennietsskifte Diversity Inc. Företaget är på väg att uppnå dessa mål. Företaget ökade också antalet kvinnor i arbetskraften med 1 procent till 37 procent, vilket gjorde avancemang mot målet om minst 40 procent kvinnor i. Dessutom anställde företaget veteraner och militära makar, vilket såg att företaget gick längre än halvvägs markera i målet att anställa 5, av dem med. Dessutom, ungefär 2, individer som har identifierat sig som personer med funktionsnedsättning betyder ungefär 4.


Det finns olika typer av mångfaldsprogram eller initiativ som Accenture för närvarande har och driver. Accenture har utvecklat internationella utbildningsprogram som omfattar mångfaldsmedvetenhet, mångfaldshantering och professionell utveckling. Mångfaldsmedvetenhet Detta program syftar till att hjälpa människor att förstå fördelarna med att arbeta med en mångfaldig organisation. Den här videon bestod av personer som ärligt delade med sig av sina känslor och perspektiv när det gäller inkludering. I sitt program för mångfaldsmedvetenhet har Accenture genomfört forskning och rapporter för att hjälpa individer att förstå fördelarna med att arbeta tillsammans med en mångfaldig och inkluderande organisation. Resultaten från rapporten visar att i organisationer med en jämställdhetskultur kommer en kvinna sannolikt att stiga fyra gånger mer och en man sannolikt att stiga två gånger mer.


Dessutom indikerar statistik att kvinnor skulle kunna tjäna 51 procent mer i en organisation som är mångfaldig och inkluderande och att 95 procent av befolkningen kommer att vara nöjda med sin karriärväg i en sådan organisation Accenture, på samma sätt som rapporten genomfördes av företaget informerar människor om att det finns styrka i stolthet för att stödja hbtq-folk. Nya resultat visar att skapande av en kultur av jämställdhet hjälper HBT-proffs att blomstra. Mer specifikt, i företag där aspekterna är vanligast, är de 1. Det finns också tre gånger så stor sannolikhet att avancera till högre chefsroll eller högre.


Accentures beslutsamhet och mål är att bli den mest inkluderande och mångsidiga organisationen över hela världen. Företaget förespråkar mångfald som en grund för uppfinningar, kreativitet och konkurrensfördelar, driven av sin övertygelse om att mångfald gör det starkare. Det är absolut nödvändigt att ledare överhuvudtaget leder företaget... Referenser McSweeney, M. Företag runt om i världen som anammar mångfald på ett stort sätt. Social talang. Jämställdhetsforskning. Mångfald Arbetsplatsreligio Annoterad bibliografi Borstorff, P. Farorna med religiöst boende: anställdas uppfattningar. Proceedings of the Academy of Legal, Ethical and Regulatory Issues, 14 1 , The Perils of Religious Accommodation: Employees' Perceptions försöker analysera, och till en viss grad att kvantifiera, effektiviteten hos arbetsgivare på arbetsplatsen när det gäller deras hänsyn till skillnader i tro. när det gäller religiös överensstämmelse för sina anställda.


Den primära metoden. Mångfaldsmedvetande Personlig tillväxt Mina skäl för att ta den här kursen inkluderar personligt intresse för mångfaldsfrågor och särskilt för hur mångfald påverkar social rättvisa. Min mångfaldsmedvetenhet har förbättrats avsevärt efter att jag tog den här kursen. Den största inverkan kursen har haft är att få upp mina ögon för sociala orättvisor som fortsätter att inträffa i USA. Jag är mer medveten om både orsaker och effekter av orättvisor, och är mer medveten.

No comments:

Post a Comment